EKA - Kujundusgraafika, Adobe Illustrator_VOL 1

Kunagi pole liiga hilja õppida!


Eesti Kunstiakadeemiasse oli plaan minna õppima kohe peale keskkooli aga elu tahtis veidi teisiti ja nii ma siis nüüd otsustasin lõpuks peale mitmeid aastaid oma unistuse teoks teha. Väikestviisi olin ju juba algust teinud viimastel aastatel Adobe Indesigni ja Photoshopiga, kuid nüüd kaheaastase õppe jooksul loodan selgeks saada kõik peensusteni.


Adobe Illustrator - minu täielik lemmik!

Nii põnev ja võimalusterohke, et ei saa õhtutundidel ennast enam arvutist välja. Minu eelnev kogemus Indesigni ja Photoshopiga tuleb selgelt kasuks. Funktsioonid on sarnased, kuid siin saab oma loomingut ikka palju vabamalt esitada. Oktoobri keskpaigaks oleme jõudnud õppejõu Maris Lindoja juhendamisel juba leafleti kujundamiseni. Kuna siiani olen tellinud sarnaseid trükiseid alati reklaamibüroost, siis ootan põnevusega, mida tunnis õppejõud mu kodutöö kohta ütleb.


Kodutööde galerii :


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now