ZUMBA- 2020 suvel

Tavaliselt lõpeb mul trennihooaeg kohe, kui Jaanipäev on peetud. Kuna aga sel kevadel istusime kõik viiruse tõttu pikalt kodus karantiinis, siis otsustasime sel suvel juulis ja augustis kaotatud aja tasa teha. Eks mul väike kahtlus oli küll, et kes suvel päiksepaistelise ilmaga trenni kohale tuleb aga nüüd on seda uhkem kõigile teada anda, et Tabasalus oli meid trennis juulikuus enamasti 7 ja paaril korral isegi 9 megalahedat zumbatajat!

NB! Eriti uhke olen ma selle üle, et tegime Zumbatrenne hoolimata sellest, et kogu spordiklubi muu rahvas oli juulis puhkusel ja maja peahoone ise suletud.

Ma olen nii uhke ja õnnelik teie kõigi üle, kes te minuga Tabasalus Zumbatate!

Spordiklubi trepipealne ja hoov on selle suvega hoopis teise tähenduse saanud!

Hip, hip hurraa!

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now