Lipolaser -Kiiremini supervormi!

Tahad kiirelt vormi aga tunned, et vähem söömine ja trenn ei anna piisavalt kiiret tulemust?

Vahel on tunne, et keha justkui tahaks kõigest, mis tal on kinni hoida?

Eelmisel korral kirjutasin LPG-st, mis aitab parandada keha verevarustust, mis omakorda aitab kahandada kaalu. LPG on ülitõhus aga saad asja veel tõhusamaks teha, kui lisad sellele Slimline Lipolaser protseduuri.

Lipolaser võimendab LPG -d, sest see lõhustab rasvarakud ja LPG massaash aitab need kehast väljuda. Neid kahte protseduuri tehakse alati järjest. NB! See ei ole valus vaid hoopis mõnus soe protseduur, kus võid pehme teki all magada samal ajal, kui laser oma tööd teeb.

Lihtsalt lähed salongi, kus sinu kehale asetatakse justkui väikesed juhtmetega karbikesed, mis masina sisselülitamisel punaselt helendama hakkavad ja soojaks lähevad. Protseduur peab olema soe ja mõnus ning kui tunned, et soojust on veidi liiga palju, siis ütle kindlasti kohe. Inimeste keha on erineva tundlikkusega ja see, mis ühele tundub jahedavõitu, võib olla teisele juba päris kuum.

Slimline Lipolaser on megavõimas!

1 x Lipolaser + 1 x LPG kaotas minul:

Vöö - 1 cm

Puus - 3,5 cm

Reis - 1,5 cm

Põhimõtteliselt kaotasin 2 tunniga 1 - 3,5 cm sõltuvalt sellest, kuipalju rasvarakke oli kusagilt sulatada.

Kindel valik, kui peokleit ei lähe selga enne tähtsat üritust!

Sinusalong: Pärnu mnt 139c, 11317 Tallinn

https://www.sinusalong.com/

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now