LPG-Kiiremini supervormi!

Kes ei tahaks kiirelt ja mugavalt rannavormi?

Teada tuntud tõde on, et liigud rohkem ja sööd vähem ja nii saavutad parema vormi! Jah - saavutad küll aga kahjuks on loodus meid teinud selliseks, et meil kõikidel on see oma teatud murekoht, kuskohast ümbermõõt väheneda ei taha.

Õiged proportsioonid ehk tasakaalus kehakuju on tähtsam, kui olla väga kõhn. Kuidas seda saavutada?

Nr 1 - Leia endale sobiv trenn või trennid, mida tahad teha vähemalt 3 x nädalas ja kui tahad tulemuse saavutamist kiirendada, siis vaata, mida ilusalongid pakuvad. Mina olen leidnud aastatega endale 2 iluprotseduuri, mida luban endale üks või kaks korda aastas. Esimene neist on LPG.

Mis see LPG siis tegelikult on? LPG on lümfe mõjutav aparaadiga tehtav massaaz, tänu millele kehast väljuvad jääkained ja paraneb verevarustus, kaob tselluliit ja tänu millele saleneb just see kehaosa, kuskohas massaazi tehakse. LPG masinal on spetsiaalne rullikutega otsik, kuhu vahele nahk imetakse ja rullides selle otsikuga mööda keha tunned meeldivalt lõõgastavat massaazi. Kindlasti tuleb seda protseduuri õigesti teha ja seepärast soovitan ma sul hoolikalt valida, kelle juurde LPG-sse lähed. LPG võib ka sinikatega lõppeda, kui oskamatu tegija seda liiga suure võimsusega teeb.

Mina langetasin oma valiku Sinusalongi kasuks, sest seal teeb protseduuri Sparta Spordiklubi rühmatreeningute juht Tiina Mikk, kelle käe all saavad kauniks ka nii mõnedki Eesti Bikiinifitnessi võistlejad. Tiinal on nii sporditreeneri, kui ka spordimeditsiinialane haridus ja ta oskab hästi nõu anda mistahes mure korral. Tähtis ongi alguses kohe ära rääkida, mis eesmärki sa LPG-st ootad. Nagu ka iga teise asjaga on LPG ga nii, et kui soovid väikest muutust, siis piisab vaid paarist korrast ja kui ootad suuremat muutust, siis vajad kindlasti suuremat arvu protseduure. Ja kui LPG-st jääb väheks, siis on Tiinal veel üks vahva protseduur, mis LPG mõju suurendab aga sellest juba järmises postituses.

Kui soovid lisainfot, siis : Sinusalong.com

Email: info@sinusalong.ee Telefon: +37253358320 Tiina Mikk

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now