Peale karantiini uuesti trenni!

Nii suur rõõm oli peale 11 nädalat kohtuda uuesti oma Zumbatiimiga Tabasalus. 11 nädalat möödus uskumatult kiiresti, sest segadust selles ajas oli palju. Poleks iial osanud aimata, et tuleb selline viirus, mis sunnib meid istuma kodus ja hoidma teiste inimestega 2m distantsi. 12. märtsil oli Tabasalus viimane trenn, 13. märtsil (13 JA REEDE) keelas Eesti valitsus spordiklubide tegevuse ja alles alates 2. juunist tohtis siseruumides treenida.

Kui tavaliselt rahvas juunis enam väga rühmatrennidesse ei kipu, siis sel aastal on kõik hoopis vastupidi. Isegi ilusa ilmaga oli saalis täpselt niipalju rahvast, kui maksimaalselt lubati. Esimestel trennikordadel oleks väga tahtnud kõiki kallistada. Esimest korda sai ära proovitud ka õues Zumbatamine ning selgus, et Tabasalu Spordikompleksi trepipealne ja staadioninurk on selleks just nagu loodud. Ja nii otsustasimegi, et kuna enamus inimesi sel aastal Eestist kaugele ei reisi, siis jätkame Zumbatrennidega ja juulikuus teisipäeviti ja neljapäeviti.

Mul on väga vedanud, et mul Tabasalus selline vahva kamp on, kes isegi siis, kui Spordikompleksi rahvas puhkab ja maja on teistele treenijatele suletud, tulevad minuga ikka koos Zumbatama. Minu suur imetlus ja tänu teile kõigile, te maailma kõige lahedamad, vingemad, lõbusamad, ägedamad naised!

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now