Kodukontor ja liikumine epideemia ajal

12. märtsil andsin Tabasalus viimase Zumbatrenni, 14. märtsi treeningu jätsin ära iseenese tarkusest ja 15. märtsil spordiklubid suleti. Nädalajagu päevi sai veel tööl kontoris viibida ja siis lõppes ka see rõõm ning 3 nädalat kodukontorit ootas ees. Kui mõned siin arvavad, et kodukontorites tööd ei tehtud, siis kummutan selle arvamuse nüüd kohe. Iga hommik algas enam kui tunniajase Teams koosolekuga, kus päevaplaanid pandi paika ja vahetati infot.

Istumine, istumine, istumine ja kellaaja peale söök. Peale esimest nädalat avastasin, et olen kõigest hoolimata juurde võtnud sest liikumist oli olnud kasinalt. Samal ajal olid osad Zumbatreenerid alustanud online treeningutega ja üritasin paaril korral kaasa teha ja aru saada, kuidas ja kas tahaksin neid ise teha. Pean tunnistama, et ma ei saanud sellist feelingut, mida tahtsin. Süüdi pole treenerid, kes olid väga head, puudu jäi aga isiklik kontakt, mis on mulle andnud alati palju lisajõudu. Otsus tehtud! Mina videotreeninguid siiski tegema ei hakka!

Kuna päike paistab, siis tundus hea mõte teha pikemaid kiirkõnde. Mõeldud tehtud! Tundub, et mul pole häid jalanõusid, millega saaks teha kolmetunniseid jalutuskäike. Spordijalanõusid on mitu riiulitäit aga villid õnnestus 3 tunnisel kiirkäigul saada peaaegu, et kõigiga neist. 2 päeva kolmetunnist kiirkõndi võrdub minu puhul neljapäevase paranemisega. Naerge nüüd, kui tahate aga edaspidi ma kas tantsin või jooksen.

Toitumise osas oli mul enne kasutusel dieet " Mida vähem aega, seda vähem aega süüa". Ringi tuisates ei saa enamasti arugi, kui kõht on tühi ja kui kaua aega seda stiili harrastada, siis kõht enam ei küsi ka. Kodus olles on külmkapp vahvasti kogu aeg käe-jala juures ja kuna poes käimine pole hetkel soovitatav, siis kodused toiduvarud on korralikud.

Et söömist paremini kontrollida, on lihtne nõuanne - Vaata koguseid, mida suhu pistad! Mina jagasin kõik oma toidu kindla suurusega karpidesse, et aru saada palju ma tegelikult vajan.

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now