Tere! Kuidas Sul läheb?

Poleks iial arvanud, et väikesesse Eestisse jõuab viirus, mis sunnib inimesi jääma koju ja väljas liikudes hoiame üksteisest eemale, ise teineteist kahtlustavalt vaadeldes ega kogemata pole tegu viirusekandjaga. Minu maailm muutus praegu palju ja usun ka et Sinul. Samas on nüüd olnud elu-olu üle aega pikemalt järele mõelda ja see on andnud võimaluse vaadata kõigele hoopis teise pilguga.

Miks mitte hakata ise ettevõtjaks?

Millal veel, kui mitte nüüd? Kuna pandeemia tõttu koondati paljud turundajad, ja ka mind, siis otsustasin, et edaspidi jätkan ettevõtjana ja pakun ettevõtetele enda 20 aastast turunduskogemust.

Ka ettevõtetel pole olnud kerge ja miks mitte aidata neid, keda kriis jalust lõi.

Minu uue ettevõtmise veebilehet: https://www.opaamarketing.com/

Oskused ja kogemused on need, mida ei saa Sinult keegi ära võtta!

Selles osas olen hetkel üsna õnnelikus seisus. Adobe InDesign kujundusprogrammi oskustunnistuse sain Eesti Kunstiakadeemiast maikuus kätte ja seda just kõige karmima karantiini ajal. Disainiõpinguid jätkan sügisel kindlasti. Plaanis on minna 2- aastasele disainikursusele, mis hõlmab nii Adobe kujundusprogramme, kui ka käsitsi joonistamist ja maalimist.

Minu keskendumine Adobe programmidele aga kindlasti ei takista mul tegelemast minu senise lemmiktegevuse Zumbaga. Kallid Tabasalukad sügisel jätkame endises rütmis!

Sõbrad ja toetajad on Sinu jõud!

Nüüd saad täpselt aru, kes on Sinu tõelised sõbrad! Aktiivne inimesena olen ka karantiini ajal kohtunud väga huvitavate ja eriliste inimestega, kellel just nüüd on pea häid mõtteid täis.

Olen nendelt erilistelt inimestelt saanud palju inspiratsiooni.

Tegele heategevusega!

Kes teeb teistele head, sellele teevad ka teised head. Olen aastaid tegelenud Suurte heategevuslike Zumba Fitnesspidude korraldamistega, mis on mind viinud kokku ägedate ettevõtlike inimestega ja nagu saatuse tahtel sattusin 2019. a lõpus kokku Lions Club-iga, kus tundsn kohe, et lõpuks olen sattunud omasuguste sekka. Teotahtelised, ettevõtlikud ja rõõmsad inimesed, kes kunagi ei väsi aitamast abivajajaid ning kes märkavad ka küsimata, kuhu võiks suunata heategevuse.

Avasta uuesti oma endised ja uuemad hobid.

Et mitmetunnised jalutuskäigud ei tunduks igavad, võtsin jalutuskäikudele kaasa ka enda Canon kaamera. Kuna uus 55-250mm objektiiv laseb üsna kaugelt fotosid teha, siis üritasin lisaks äsja tärganud lilledele ja pungadele just linde piltidele saada, mida on tavaliselt üsna raske pildistada. Väga vahva kogemus oli ka Vanalinna inimtühjuses fotografeerida. Raekoja platsil ja Viru tänaval ma ei teagi, et oleks varem üksi saanud viibida keskpäevasel ajal. Ent fotograafia ei olnud ainus, mida avastada. Tegin akvarellidega terve seeria illustratsioone ühele lasteraamatule ja sain selgeks, kuidas neid pildistada ning Photoshopis paremaks muuta. Tegin seeria pilte, millel kaunid luuletused kuldses kirjas, meenutamaks minu keskkooliaegseid kalligraafiaõpinguid.

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now