JAANUAR - Uue aasta lubadused!

Karm aga tõsi! Kui pole enne trenni teinud ja alustad jaanuaris liiga raskete ning intensiivsete treeningutega, siis enamasti tähendab see ka kiiret treeningute lõppu. Anna endale aega ja ära piitsuta liialt. Kui tunned muret kaalu osas, siis vaata esimese asjana üle mida sööd. Väga intensiivne trenn koos rohke söögiga kaalunumbrit ei langeta. Suur trennikoormus võib pigem tekitada suure söögiisu ja heast paremast loobuda on raskem.

Alusta samm sammult. Väga hea kui teed 2 trenni nädalas või veel parem, kui teed 3.

NB! Trenn peab meeldima, siis tahad seal ka sagedasti käia.

Tule kohale trenni ka siis, kui tundub, et ei viitsi või ei jaksa. Kohaletulek on rohkem kui pool võitu. Kui energiat on vähe, siis tee trenni lihtsalt rahulikumalt. Enamasti peale 10 minutit saabub ka energia ja spordirõõm ning oled seda rõõmsam, et kohale tulid.

Proovi süüa samal kellaajal ja mitte suuri koguseid korraga. Mulle meeldib idee, mille üks teletohter ükskord välja käis. Õige portsjoni suurus peaks tema sõnul olema täpselt sama suur nagu 2 peopesa kokku ja mitte rohkem kui 1 cm kõrgune peopesast. Sellest 1/4 riis, kartul, pasta vms, 1/4 mistahes liha, 1/2 köögivili või salat. Põhitoidukord on lõuna ajal, teised muud toidukorrad toetavad päevast söömist. Minu enda söögikellaajad on sätitud vastavalt trennidele ja aastatega on kujunenud välja nii, et kell 8 on hommikusöök, kell 14 lõuna, kell 17 õhtuoode, kell 20 õhtune amps.

Ära anna suur lubadusi vaid tegutse!

Mida rohkem liigud, seda rõõmsam oled!

Vahel võib nii :)

Enamasti võiks aga nii :)

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now