JAANUAR - Supikuu!

Kuna aastalõpp on alati söödud veidi liiga palju head ja paremat, siis on mul välja kujunenud traditsioon süüa jaanuaris rohkem kergeid toite sh. ka suppe. Siin siis üks kerge ja maitsev roheline supp, mida ma ikka aeg ajalt teen.

Roheline supp

Kana

brokoli ehk spargelkapsas

värske- või külmutatud spinat

hiinakapsas

värske- või sügavkülmutatud hernes

mugulsibul

küüslauk

värske till

sool, pipar

Kõigepealt keeda kana koos mugulsibula, küüslaugu ja tillivartega et saada mõnus värske puljong. Ära unusta kana keemisel tekkiv vaht ära võtta. Kui kana pehme, siis vala puljong läbi sõela, et tekiks puhas selge puljong. Niikaua kui kana jahtub, saad potti panna tükeldatud rohelise värske kraami. Kui kana on veidi jahtunud, siis tükelda kanaliha ja pane potti rohelise juurde. Kõige lõpuks lisa roheline till. Head isu!

Ära ära ehmata! Mõnipäev võib ikka rammusamat suppi ka endale lubada!

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now