Zumba Fitness, -Gold, -Toning - vali sobiv!


Proovitreeninguid pakuvad spordiklubid seetõttu, et iga trennisõber saaks leida just selle õige treeningu. Tabasalus on meil sel aastal selleks 9. veebruari spordipäev, et kõik soovijad saaksid proovida ja alles seejärel otsustada, millises trennis käima hakata. Valik on lai, aga mina siin peatun vaid trennidel, mida ise treenerina annan.

Zumba Fintess (9.02 kell 11.00)

on tantsuline trenn, kus kulutame palju kaloreid, hüppame ja keerutame nagu jaksame kuumade ladina ameerika rütmide järgi. See on trenn, kus saad unustada kõik argimured, sest tähtis ei ole, et kõik sammud õigesti järele teed. Just siin saad vihtuda tantsu sisse kõik oma emotsioonid. Tunnis kulutame 400 - 800 kcal ja samme teeme umbes 6000.

*See trenn sobib sulle, kui sulle meeldib tantsida täiest südamest ja sa naudid energilisi üles alla hüppeid ja kiireid pöördeid.

Zumba Gold (9.02 kell 12.00)

on veidi rahulikum lõbus tantsuline trenn, mis sobib algajatele, värsketele emmedele, ülekaalulistele ja veidi eakamatele. Selles trennis teeme lihtsamaid tantsulisi liigutusi ja ei põruta oma keha. Siin me ei hüppa ega tee kiireid pöördeid, kuid kaloreid saab siingi kenasti põletada, sest oma sammu pikkuse valib igaüks ise. Tegelikult on algajal trennis lihtsaid liigutusi tehes koos paljude kordustega kalorite põletamine palju lihtsam, sest ta ei pea keskenduma liigselt keerukatele sammudele. Ära alahinda Zumba Gold-i!

*See trenn sobib sulle, kui tahad muusikast saadavat emotsiooni ja ei taha põrutada oma liigeseid ning keha.

Zumba Toning (9.02 kell 13.00)

on tantsuline trenn, kus tantsime hantlitega. Tantsusammud on veidi lihtsamad, kuid tänu 0,5 kg hantlitele saavad põhilise koormuse käed ja õlad. Mulle endale mõjub see trenn nagu oleks kiropraktiku juures käinud. Tunni alguses mõtled küll, et hantlid on liiga kerged, aga tunni edenedes saad aru, et just 0,5 kg hantlid annavad selle õige efekti. Raskemaid hantleid kasutades ei suudaks sa tunni lõppedes neid enam õigesti käeski hoida. Selles trennis pead aga meeles pidama, et hantlit hoiad käes fikseeritult ja käsi ei viska niisama lõdvalt üles alla, sest vaid nii saad selle õige tunde kätte.

*See trenn sobib sulle, kui sulle meeldib jõulisem tantsuline trenn ja kui tahad vabaneda arvutitööst tekkinud käe ning õlapingetest. Ehk siis tahad saada ülakeha- ja küljelhaseid tugevamaks.

NB! Zumba on tants ja tants on ainus treening, mis teeb nooremaks!

On teaduslikult tõestatud fakt, et uusi tantsusamme õppides tekivad sinu aju ja lihaste vahel uued ühendusrakukesed. Arenevad nii lihased kui ka aju. Loomulikult ei teki see kõik ühe päevaga ja seepärast soovitan ma sul mistahes tantsimisega tegeleda niipalju kui võimalik ja nii kaua, kui suudad! Mina ise tegutsen Zumba treenerina Tabasalus veidi üle 7 aasta ja siiani tunnen end iga aasta järjest nooremana! Tugevamaid tegijaid ootan 9.02 osalema korraga kolme Zumbasse! Kuna peale Zumba Fitness tundi on veidi rahulikum Zumba Gold, siis kõik hingega asja juures olijad saavad kenati hakkama! Tants on puhas rõõm, mida on hea jagada ka teistega!

Ootan sind Tabasalu Spordikompleksi Zumbasse! Vali endale see õige Zumba!

Kui vajad julgustust, siis helista mulle mob 52 45 859.

Ah jaa :)

Unustasin mainida, et Tabasalus on meil trenni ajal tore hämar saal koos värvilise muusikaga!

Tule vaata ise!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now