Aktiivsusmonitoriga on lõbusam!


Minu viimase spordikellaga juhtus aastaid tagasi õnnetus. Panin ta kogemata pesumasinasse ja sinna ta jäi. Sain oma teadmised tol ajal kätte ja mõnda aega aktiivsusmonitoride ja muu taolise poole ei vaadanud. Oli ju mulle ka üks spordikaupade turundusega tegelev nimene öelnud, et tantsusamme sellisega kokku ei loe.

Kuni leidis aset internetis minu saatuslik kohtumine Garmin Vivomove HR hübriidnutikellaga!

Nutividinad on minu nõrkus ja lisaks erinevatele funktsioonidele näeb see ka naiselik ja kaunis välja. Pikemat aega olin aktiivsusmonitoride kohta mõelnud, et huvitav miks need ei võiks olla sellised, et kõlbab ka päeval käia. Sellest aga et ta näitab ka sissetulevat kõnet ja sõnumeid ning et ma saan sellest mobiilist tulevat muusikat kinni ja lahti panna ma ei osanud unistadagi. Nagu iga uus mänguasi on Vivomove põnev ja avastusi täis. Laen Garmin connect App-i alla ja süngin kellaga. Kella peal näen numbreid küll ka aga mobiilis on kõik palju ülevaatlikum.

Tavaasendis näitab kell aega, ekraanile toksides liiguvad seierid eest ja näed nutikella andmeid.

* Pulss - Saan teada, et kõigist pingutustest hoolimata Zumbas mul pulss väga kõrgeks enam

ei lähe. Joostes saaks ilmselt kõrgema näitaja.

* Sammud - Saan teada, et igas Zumbatunnis teeme umbes 6100 sammu. Ka Gold Zumbas!

* Korrused - Nende lugemine on veidi huvitav, sest kodus olev trepp vist ei ole kella jaoks päris trepp

* Stress - Tundub, et ma mõnikord ikka veidi ärritun ka mõnede teemade peale päeva jooksul,

kuigi ise ei pane tähele. Kas see aga just stress on?

* Kalorid - (Aktiivsed kalorid ja puhkeaja kalorid) Näitaja tundub usutav. 1200 - 2250

Sõltub päevast aga alla 2300 kalori alati ja seda ka siis kui teen 2 Zumbat päevas.

Olen ma ikka ökonoomne :)

* Uni - Oma REM une ja sügava une osakaalust polnud ma varem teadlik.

Samuti on naljakas näha kas visklen öösel või magan nagu kott.

* Treeningud - Zumbat valikus kahjuks pole ja kell arvas algul, et ujun Zumba asemel.

Nüüd aga leidsin üles kuskohast valida Manual Activity, Fitness Equipment & Gym,

Cardio, kuigi vaatasin osad kasutajad kasutavad Zumba asemel käimist või jooksmist

* VO2Max - Uus asi minu jaoks. VO2Max näitab suurimat hapniku hulka, mida treeniv keha

liikumisel suudab omandada, seda võib pidada aeroobse töövõime integraalseks

näitajaks. Ilus on lugeda, et minu tulemus ütleb meelitavalt: Your Fitness age is 20.

That's the top 20% for your age gender.

Peaasi, et end oma kehas rõõmsa ja tervena tunnen!

Veidi üle kuu aja olen nüüd Garmin Vivomove HR-i kasutanud ja tundub, et iga päev õpin midagi juurde. Esimene App-i uuendus ka tuli just, niiet tundub, et aina huvitavamaks läheb. Ainus asi mida mul ja tundub ka paljudel teistel pole õnnestunud korralikult tööle saada on see, et kella pealt ilma saaks vaadata. Iseenesest mul ju seda vaja pole, sest mobiilis on mitu ilma App-i olemas. Kui aga lubatud on, siis see võiks ju ikka töötada.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now