JUMPING- Ülilõbus treening!


Juba ammu vaatan kuidas Jumpingu treener Kaisa Edenberg, kes on ka Zumba treener jagab Jumping trennist ülilõbusaid fotosid. Suvi on minu jaoks aeg, kus saan proovida ka midagi muud kui Zumba. Mõeldud tehtud! Ilus soe kolmapäevane suveõhtu ja Jumping trenn toimub õues. Mis saab veel lahedam olla.

Jõuan kohale Vääna, kus trenn toimub. Naised juba kogunevad. Läheme võtame endale väiksed üheinimese batuudid ja sätime need treeneri batuudi lähedusse. Tund algab. Soojendus saab küll kiirelt tehtud, sest palava suveilmaga läheb nahk väga kiirelt higiseks. Hüppame üles-alla, harki-kokku, kaks korda ühel jalal ja kaks korda teisel jalal. Batuut annab hüppekõrgust juurde ja muusika mängib lõbusalt. Omamoodi on see nagu tants ja nagu ei ole ka. Sammud on küll üsna lihtsad, kuid kuna ma varem midagi sellist teinud ei ole, siis batuudi põrkamine ajab vahepeal sammud armsalt segi. Vaatan ringi ja kõik on kuidagi rõõmsalt keskendunud. Tund möödub nagu lennates. Superlahe! Sinna trenni lähen küll ka tulevikus veel ja veel!

Kui sul nüüd tekkis ka huvi Jumping trenni vastu, siis täpsemat infot saad Jumping treeneri Kaisa Edembergi käest: https://www.facebook.com/kaisatantsustuudio/


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now