MyBeat - Trenn trummipulkadega!


Suvel üritan alati külastada uusi treeninguid, mida ma varem proovinud pole. Nii ka nüüd!

MyBeat -i saab teha MyFitness spordiklubis. Mujal nagu eriti ei teagi, et seda oleks. Web lehe info on paljulubav. Lõbus kaasahaarav muusika, arendab koordinatsiooni, vastupidavust ning treeningvahenditena kasutatakse trummipulkasid. Kujutlusvõime paneb mind juba ette tundma kui korraliku rock bändi tummarina, kes teatavasti kontserdi lõpus kõik higist tilguvad.

MyBeat tutvustusvideo leiad siit:

https://www.youtube.com/watch?v=iyBDsDBKCfk

Ülemiste uus MyFitness Spordiklubi on ilus, avar, valguseküllane. Jõusaalis uued masinad ja treeningsaali aknad maast laeni. Astun saali ja ei saa algul aru, miks mul matte vaja on. Teiste eeskujul aga võtan seinalt 2 kummimatti ja panen saali põrandale maha. Treeneri käest saan korralikud puust trummipulgad ja nüüd see algab. Uhh... :) Tõsine vehkimine. Käed üles trummipulgad kokku plaks, vasakule, paremale, alla tugevalt mitu korda vastu matti. Nüüd saan aru, et me lihtsalt peksaks trummipulkadega põrandasse augud. Treener veel utsitab kaasa ka, et maha matile lööge tugevamini. Pool trenni tehtud, nüüd ühe loo saatel kätekõverdused. Ei ütle küll, et ma nendes tugev oleks, aga kuidagi teen ära. Nüüd hakkame treenima trummipulkadega vehkides küljelihaseid. Mõnus. Paar lugu siis sedasi. Nüüd jälle pulgad käest ja harjutused tuharalihastele. Ülihea! Tilgun higist täiega, aga hoog on sees, sest muusika tõesti kaasahaarav. Liigutused hakkavad trenni lõpuks ka juba veidi selgemaks saama ja tegelikult siis kui trenn lõppeb, on mul isu jätkata veel ja veel. Mõtlete nüüd kindlasti, et mis see ikka on see pulkadega vehkimine, aga on ikka küll. Treenerile sama kiirelt täpselt samu liigutusi järgi teha samas järjestuses polegi nii lihtne.

Väga lõbus trenn oli, võimaldab ennast tõeliselt välja elada ja põletab ka ülearuseid kaloreid tõhusalt!

Treener Ketri Künnapas on super!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now