BodyCombat - Treening poksides!


Enne trenni minekut vaatasin veidi Youtubest mida Body Combat endast kujutab, kuna varem ei olnud kunagi selles trennis käinud. Üsna huvitav tundus see käte ja jalgadega poksiliigutuste tegemine raju muusika saatel.

Suur veepudel kaasas, vaim valmis ja saali! Teiste eeskujul võtan saali seinalt mati ja igaks juhuks päris esiritta ei trügi. Vaatan tegijamatel isegi mingid paksendusega veidi poksikindaid meenutavad kindad käes. Trenn algab! No ja tõesti, poks ette, suurem löök küljele, kaks kiiret hüpet vasakule nüüd viruta uuesti, kaks hüpet paremale. Iga muusikalugu on üks kombinatsioon ühele poole ja järgnev lugu teisele poole. Tempo kiireks, tempo aeglasemaks. Kiiremate lugude saatel tehtavale poksimisele ja hüpetele kipuvad mul tantsusammud sisse tulema. Vaatan teisi ja naeratus tuleb näkku seda kampa vaadates. Vihased keskendunud näod peas ja muudkui virutavad käte ja jalgadega. Kui kiiremad lood tehtud siis võtame matid ja teeme harjutusi kõhulihastele, küljelihastele ja ka kätekõverdusi. Naha sain ikka korralikult higiseks, kuid kuna ma poksida ikka väga hingestatult ei oska, siis mulle tundub, et MyBeat trummipulkadega trenn, mida paar päeva enne proovisin, on rohkem minulik. Kes aga kaloreid tahab põletada, siis selleks otstarbeks on mõlemad trennid väga tõhusad.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now