LPG ja LIPOLASER - Suveks rannavormi! Viimane lihv!


Sel aastal üllatas Eestimaa suvi kuidagi eriti kuumade rannailmadega. Eestlase jaoks ju üsna uskumatu et enne jaanipäeva on nii soe, et saab päevitada. Nüüd ka viimased kevadhooaja Zumba trennid tehtud ja aega endale rohkem. Võtan kohe uhkelt ette - kulmud, silmad, küüned ja otsustan ka veel 2 korda LPG-s ja Zlimline Lipo Laser-is käia, et Kehastuudio uut uhket salongi Poordi 3 tänava uhkes Promenaadi majas näha.

Kuna Zlimline Lipo Laserit tehakse alati enne LPG-d, siis alustame sellest. Aparaat asetatakse minu reite väliskülgedele, sest mujal mul rasva eriti vähemaks saada pole vaja. Lipolaser ja LPG ongi just sellepärast head et aitavad ümbermõõtu vähendada täpselt sealt kus soovid ja kuskohas tead, et emake loodus sulle seda rasva kogu aeg juurde tahab tekitada. Treeningu ja toitumisega alla võttes on need kehapiirkonnad alati viimased kust rasv kaob. Minul endal on tavaliselt nii, et kui saan istmikupiirkonna ümbermõõdu paika, siis selleks ajaks on ülakeha muutunud üsna kondiseks. Lipolaser ja LPG on ainsad protseduurid, mis aitavad mul olla selline nagu tahan.

Laser kehal tundub meeldivalt soe ja ma ei tunnegi kui rasvarakud oma boorid avavad, et hiljem tehtud LPG protseduur saaks need lümfisüsteemi juhtida, et kõik ülearune ise väljuks kehast.

Youtubes on päris hea video selle kohta kuidas Lipolaser toimib.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=W9zo_dzFJuM

Peale Lipolaserit on LPG. Panen valge sukkpükskostüümi selga ja protseduur võib alata. Ülitugev, kuid meeldiv massaaž. Tunnen, kuidas terve keha justkui pehmeks läheb. Kas teadsite, et LPG leiutati tegelikult haiglate tarbeks, et patsiendid, kes ise liikuda ei saa, ei saaks lamatisi. Samuti kasutavad seda paljud sportlased, et lihased peale suurt pingutust kiiremini taastuksid. Enesetunne peale protseduuri on mul alati olnud ülihea, nii ka seekord.

Peale protseduure istun veidi ja joon vett. Vesi on see, mis veidikese aja pärast hakkab kõike ebavajalikku kehast välja viima. Minu arvamus on, et need 2 protseduuri ei aita vaid ümbermõõtu vähendada, vaid aitavad ka organismil puhastuda, kui muidugi ise veidi kaasa aitad.

Kehastuudio leiad nüüd uuel aadressil Poordi 3, Tallinn

Kaunist suve soovides!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now