KEEFIR - Farmi uued maitsvad külmsupid


Trenni sõites nägin Haabersti ristmikul suurt reklaamtahvlit ja kohe kui seda nägin teadsin et lausa pean neid uusi tooteid proovima. Las ma siis olla ka reklaamiohver kui toode lausa kutsub end järele proovima. Lapsena ema mul tegi suvel sooja ilmaga ise sarnaseid keefiri külmsuppe ja nüüd need poes lausa kohe valmis saadaval külmikust.

Ostsin kohe mõlemad uued keefiri supid ja kodus proovides tundusid need megahead. Kuna nende kalorsus on ka suhteliselt madal, siis võtan need endale trennijärgsesse õhtusesse menüüsse.

Pakendis 750 g - sellest vast ehk poole jaksan korraga ära juua.

100 g-s tootes vaid 43 kcal.

750 g-s tootes 322,5 kcal, kui joon poole, siis 375 g-s 161,25 kcal, täpselt sinna 200 kcal piiridesse, mis õhtuks vaja, et kõht oleks piisavalt täis et uni saaks tulla. Päris täiskõhuga ju ka pole uinuda hea.

Head isu!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now