ZUMBA GOLD- Elukestev liikumine!


Zumba Gold - Mis see täpsemalt on ja kellele mõeldud?

Zumba Gold on veidi rahulikum Zumba Fitness stiil. Sobib ta inimestele, kes taastuvad vigastusest,-sünnitusest, - operatsioonist, on ülekaalulised või on jõudnud juba veidi vanemasse ikka. Selles trennis me ei tee väga keerulisi tantsusamme, ei pööra ega hüppa liiga kiiresti, põhirõhk on liikumisrõõmul.

On teaduslikult tõestatud, et tants on ainus liikumisviis, mis teeb nooremaks!

Õppides uusi tantsusamme tekivad ajus uued lihastega seotud ühendused, ning ka lihaste toonus muutub paremaks. Tants treenib seega nii aju mõtlemisvõimet, kui ka lihaseid.

Tantsides oleme rõõmsamad, tervemad ja tugevamad igas eas!

Käisin hiljuti Mustamäe Päevakeskuse Spordipäeval Zumbatundi andmas daamidele vanuses 65 kuni 85. Jah lugesite õigesti ka 85 aastased olid Zumba trennis. Hea üllatus oli kui nägin saalis 30 rõõmsat soliidses eas daami, kes kõik nii hästi kaasa tantsisid. Oleksin justkui nendega juba varem koos Zumbatanud. Suur rõõm on näha et nad on nii elujõulised ja tegusad ning tulevad uute asjadega nii hästi kaasa. Pole ju Ladina-Ameerika rütmid need rütmid millega selles vanuses inimesed üles kasvasid. Nii hea on et tagasihoidlik Eestlane polegi enam nii tagasihoidlik vaid julgeb trennis unustada igasuguse argipäeva ning tantsib kaasa nagu 16 aastane krapsakas tütarlaps.

Hea on peale Zumba Gold tundi kuulda positiivseid kommentaare:

* Tantsisin täna lapselapse sünnipäeval ja ta ütles et ma teen nüüd nii poppe liigutusi. Vanaema kuskohast sa neid õppisid?

* Ma nüüd kodus koristades kipun ka tantsima kui raadiost hea muusika tuleb.

*Mu mees ütleb et ma oleks nagu ära vahetatud kui trennist tulen. Nägu naerab ja särab peale trenni.

* Mu selg on palju painduvam kui varem. Küll see Zumba mõjub hästi.

* Mu täiskasvanud tütar kellel on omal juba lapsed hoidis pead kinni, kui kuulis et ma käin nüüd Zumbas. Kuidas sa emakene küll sellega hakkama said, see ju selline hüppamine. Ma ei tea kas ma seda isegi jaksaks teha. Ta polnud kuulnudki Zumba Gold-st ja ma siis seletasin et see on selline spetsiaalne Zumba mis sobib igas eas inimestele.

Jätsin sel päeval Mustamäe Päevakodusse oma südame!

Sügisel kohtume!

Nagu näha Mustamäe linnaosa valitsus hoolib väga oma eakatest, sest Spordipäevale oli kohale tulnud rahvast tervitama ka Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now