ZUMBA MAAILMAS - Trenni teises riigis -Egiptus


Egiptus, Hurgada

Spordiklubi Gold`s Gym

Kui mainin et selles riigis trenni andsin, siis on tavaliselt esimene küsimus et kuidas ma sinna sain. Vastus on lihtne. Peale lennupiletite ostmist läksin www.zumba.com lehele, sisestasin linna kus soovin Zumba-t leida ja otsingusüsteem andis mulle rida vastuseid. Peale seda googeldasin spordiklubide asukohti, vaatasin milline neist on mu hotellile kõige lähim ja külastasin spordiklubi web lehte et veenduda et tegu on korraliku kohaga. Peale seda kirjutasin spordiklubi Facebooklehel neile ja 2 minuti pärast sain vastuse, ning sõbrakutse spordiklubi turunduskonsultandilt Ahmed Dorgham-ilt. Enne kui täpsema kokkuleppeni jõudsime pidin enda kohta päris põhjalikult materjale saatma. Pilte, videoid, blogi lingi jms. Sellist taustauuringut polnud varem minu kohta vist küll tehtud. Kohapeal sain aru miks nii täpselt uuriti, sest tegu oli ühe kohaliku kõige parema spordiklubiga, mis kuulub ülemaailmsesse spordiklubide ketti.

*Gold's Gym-il on üle maailma 700 spordiklubi, aktiivseid liikmeid on üle 2 miljoni inimese. Võimalus külastada Gold`s Gym-i nii Austraalias, Peruus, Jaapanis, Egiptuses kui ka Kanadas.

WEB Rahvusvaheline: https://www.goldsgym.com/

WEB Hurgada: http://www.goldsgymegypt.com/

Hurgada Gold`s Gym Facebook: https://www.facebook.com/GoldsHurghada/

Lõppes asi nii et leppisime kokku et tuleb 2 tunnine heategevuslik Zumba masterclass, kus saadud tasuga toetame kohalikke Hurgada orbusid. Mul ei olnud selle vastu midagi, sest ma juba teadsin ette et raha ma ei taha neilt. Minu eesmärk oli saada huvitav kogemus koos rõõmsa Zumbaga.

Enne trennipäeva käisin Gold`s Gym-i üle vaatamas.

Saalid ilusad ja puhtad, puhas konditsionneritud õhk, peeglid, jõusaalis väga palju vahendeid, muusikasüsteem korralik. Kõik nagu ühelt kvaliteetselt spordiklubilt ootad! Üks väike eripära aga oli ka. Kui suur treeningsaal ja -jõusaal oli mõeldud nii meestele kui naistele, siis riietusruumist said nii mehed kui naised minna ka päris eraldi enda soole mõeldud veidi väiksemasse jõusaali ning treeningsaali. Ehk siis oli mõeldud ka moslemite peale kes teise soo inimestega koos trenni ei tee.

Naiste riietusruumist läks uks nii treeningsaali, jõusaali, pesemisruumi kui ka veel saunadesse ning mullibasseini. Väga lahe!

Zumba Masterclass 15. märts kell 19-21.00.

Panin igaks juhuks hotellis Zumbariided selga ja pool tundi enne olin kohal. Kell sai 19 ja kohal olid vaid hurgadas elavad-töötavad vene piigad kes mind rahustasid et on täiesti normaalne et araabia neiud hilinevad. Alustasime trenniga ja umbes 30 min hiljem saabusid siis ka kohalikud. Tempo oli kogu aeg üsna laes, sest osad vene piigadest olid ka ise treenerid kes mind olid uudistama tulnud. Araabia neiud aga tegid kaasa nagu jaksasid. Enamus neist tegi kas ühe või kaks tantsu kaasa, siis ühe loo puhkas. Ära aga ei läinud keegi. Puhkepausil naid lihtsalt nautisid etendust. Kaks tundi möödus nagu lennates, nägu naerul, higi mis hirmus ja terve liiter vett sai otsa. Megalahe oli! Kordaks iga kell uuesti! Vahepeal ajas veidi itsitama ka. Ei ole just igapäevane vaatepilt kuidas pearättidega araabia naised hüppavad üles alla ja seksikaid puusanõkse teevad.

Kohal oli ka korralik fotograaf, nii et mälestused selles üritusest said talletatud 150 fotoga sellest päevast!

Zumbas ei loe kes sa oled! Ei loe mis värvi on su nahk! Ei loe millist poliitilist erakonda toetad või mis usku oled! Zumba on jagatud energia ja rõõm, mis üheskoos tehes ja jagades läheb veel suuremaks!

Ja siit ta tuleb see rõõmus Zumbajee hüpe!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now