REEDE Saunaõhtu


Viimane tööpäev enne jõule!

Veidi veel ja pühad ongi varsti käes. Reedene tööpäev läheb nagu lennates. Isegi sööma pole aega minna. Õnneks on meil kontoris eelmisel päeval jõulupidu olnud ja süüa külmkapis vägagi piisavalt. Näpsan kiirustades veidi Kasuka salatit ja lihatüki ning tegutsen hoogsalt edasi. Lõuna ajal jõuan läbi lipsata Balti Jaama turult, kus Estonian Meat House letil nägin paar kuud tagasi väga hea välimusega veisepihve. Reede õhtud on meie peres saunaõhtud ning hea toit kuulub selle juurde. Iga saunaline saab ühe hea korraliku pihvi!

Pihvi kaalusin ära aga muud unustasin kaaluda. 100 vabandust!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now