NELJAPÄEV Õhtul Zumba Toning


Aeg on kuidagi kiirelt läinud. Alles oli septembrikuu, kus alustasime sügisest treeninghooaega ja täna on juba detsember, kus teen selle aasta viimase trenni treenerina. Pühade ajal plaanin puhata ja käia mõnel päeval ujumas ning jõusaalis, eelkõige aga veeta aega pere ja sõpradega. Väike puhkus jõulu ajal aitab meil kõikidel särava hooga jaanuaris uuesti alustada!

Nüüd siis ka veidi toidust. Hommikuks on nagu ikka keefiridessert, ilma milleta ei saakski. Lõunaks võtan tööle kaasa lõhesalati koos terataskuga. Pealelõunaks on mul varuks õun. Õhtul väga palju süüa ei taha, kuna täis kõhuga on trennis ebamugav hüpata, küll aga ei tohi olla päris söömata, sest siis pole jõudu.

Neljapäeviti on meil Tabasalus nüüd Zumba Toning, mis on Zumba treening hantlitega. See trenn on hetkel mu uus lemmik. Treenimine vaid 0,5 kg hantlitega venitab ja treenib käe ja seljalihaseid topelt, kuid samas pole liiga raske. See teeb sitkemaks ja annab juurde ka graatsiat, sest tugevamate käe ja seljalihastega on meie rüht ja käehoiak palju, palju parem. Ka baleriinidel on tugevad käed, väga tugevad, aga vaadake kui graatsilised nad on.

Peale trenni lähen ema juurest läbi. Pidin siin viibima vaid hetke aga emal on käsil sülditegu ja mmmm... see lõhn on nii hea. Ei suuda vastu panna ja vist ei taha ka :) Hästi maitsestatud keedetud seajalg on nii hea. Võite vastu vaielda. Tean, et paljudele ei meeldi, aga mulle see maitseb. Tean ka, et see on rammus, aga mis siis. Seajalg on see, mis aitab süldil tarretuda ja inimesele on see õige toit tema kõhredele ja liigestele. Nüüd on mul küll päris kindlalt ka jõulutunne olemas!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now