ESMASPÄEV – Õhtul Niitvälja Golfiklubi Klubiõhtu


Hommikul söön oma lemmik keefiridesserdi koos traditsioonilise piimakohviga.

Päevane toit on mul kenasti tööl kaasas ja kuna tean ette, et lähen pärastlõunal Oleviste kirikusse Jungenti kontoris kodututele kogutud talveriideid üle andma, siis enne minekut söön Mamma püreesupi. Pärastlõunal söön kaasa võetud lõhe-pehmiku võileiva, et vältida toiduvahede liiga pikaks venimist.

Õhtul lähen restorani CRU, kus on täna Niitvälja Golfiklubi esimene klubiõhtu “Minu elu investeeringud”, kuhu on seekord tulnud oma tegemistest rääkima Sportlandi omanik Are Altraja. Teemaks on “Investeeringud sporti - hobi või äri”. Saan teada, et eestlased veel ei langeta uute spordirõivastuse ostmise otsust sama lihtsalt kui Soomlased ja seda, et Sportlandi poed on kujundatud noori inimesi silmas pidades. Nike on kaubamärk millega Sportland teeb tugevat koostööd. Are on väga pühendunud sellele, mis teeb ja ta oskab kõigest rääkida väga kaasahaaravalt. Nüüd CRU toidust. Eelroaks olen valinud Polaarvõileiva lõhega ja põhiroaks tursaprae. Kala on just see toit, mis mulle alati maitseb. Eelroa Polaarsai on veidi kuiv ja sellest jätan poole söömata, lõhe ja salat on väga head. Tursaprae juurest jätan söömata kammkarbid, mis mulle lihtsalt ei maitse, muu aga on megahea. Portsud CRU-s on tipprestoranile kohaselt üsna väiksed. Õhtu lõpuks on kõht kenasti täis, kuid mitte ülearu. Kui küsisin restoranis toitude kalorsuse kohta, siis kahjuks vastust ei osatud anda, seega kirja panin kõik lihtsalt oma sisetunnet usaldades. Oli tore hariv õhtu koos meeldivate inimestega.

Eelroog: Polaarvõileib lõhega

Põhiroog: Tursapraad

Investeeringud sporti - hobi või äri?

Üks mis kindel!

Investeerides oma aega sporti saad vastutasuks hea tervise!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now