LAUPÄEV Jõulushoping Ülemistes


Laupäeva hommikul söön tavapärase lemmikjogurti, milleks on Farmi keefiridessert

Nüüd kiirelt shoppama! Sõidan hommikul kohe Ülemiste ostukeskusesse, et jõuaks enne kohale kui rahvamass poodi jõuab. Kell 10.30 on parklas õnneks ruumi palju ja poodides pole ka veel järjekordi. Shoppame tütrega tunde ja lõpuks on kõik vajaminev olemas. Umbes kella 13 paiku istume jalgu puhkama CHI restorani. Kuum vürtsikas supp maitseb hea ja juustu naan ka! Mmmmm…. Vaata aga palju selles kaloreid on. Uskumatu eks! Õnneks kõht püsis täis ning hilisõhtul lubasin endale piparkookide küpsetamise kõrvale vaid mandariine ja õunu.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now