NELJAPÄEV Õhtul trenni!


Neljapäeva hommikut alustan uue Tere YOFIR keefirijogurtiga. Kui poes on mõni uus jogurt, siis lihtsalt pean selle ära proovima.

Ennelõunast snäkki mul täna tööl kaasas pole, küll aga on kaasas nii salat kui ka supp. Lõunaks söön rohelise salati koos uue Baieri praevorstiga. Õhtul 3 tundi enne trenni supi oma lemmik Peedi-Porgandi-Pastinaagi Pehmikuga. Ei, ei ma pole veel tüdinenud sellest supist! See supp on hea! Täna on Zumba Toningu päev. Trennis on jõudu nii et uhh! Arvatavasti olen päevase toidu osas teinud õige valiku.

Koju jõuan üsna hilja, sest trenn on kell 8.00 ja kestab kuni 9.00. Õhtul kõht ei olegi tühi aga selleks et mitte öösel külmkapi juurde minna võtan ikkagi väikse ampsu, milleks on Eestis valmistatud Hey Day apelsini-ananassi-õuna-sidruni-piparmündi külmpressitud mahl koos banaani ja mandariiniga. Polegi ammu mandariini söönud! Jõulud ja mandariinid kuuluvad raudselt kokku!

Kes pole hantlitega Zumba Toningu trennis veel käinud, teatke et see annab ülihea rühi!

Meil on Tabasalu Spordikompleksis nüüd just need õiged 0,5 kg –sed hantlid millega tantsida.

Ootan trenni! Zumba Toning on Tabasalus neljapäeviti kell 20.00.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now