HAIGE – Haigena trenniskäimisest


Suur vahe on kas alles hakkad haigeks jääma või oled juba haigestunud. Minu enda kogemus on, et kui alles hakkad tundma, et äkki jääd haigeks, siis trenni tegemine võib teinekord mõjuda nii, et järgmisel päeval tunned end hoopiski tervena. Kui aga oled juba haigestunud, siis maksaks võimalusel teha trennist väike puhkus seniks kui end veidi tervemana tunned. Juba haige olles on organism nõrk ja kui kehale puhkust ei anna, siis hoopiski pikendad haige olemise aega.

Treenerina ma kahjuks haiguspuhkust trennidest alati endale lubada ei saa, seega tean ka mis tunne on 38 kraadise palavikuga tundi anda. Asendustreeneri leidmine nohuperioodidel on peaaegu, et võimatu ja nii tulebki teinekord ka seda teha mida võib olla ei peaks.

NB! Sina kallis trennis käija - ära seda kunagi järele proovi!!!

Niisiis haigena trennis, kuidas see on?

Mõttejõud on väga tugev jõud! Haigena ma tavaliselt mõtlen end umbes tund aega enne trenni terveks. Terve trenni aeg olengi nagu täiesti terve. Jõudu on ja ka miski ei valuta, isegi nohu taandub. Keha teeb seda mida on harjunud tegema. Ainus vahe on, et higi mis palavikuga trennis nahale tekib on külm. Prr kui külm. Selline terveks mõtlemine kestab tavaliselt oma kolm kuni neli tundi. Õhtul koju jõudes ei tea kunagi ette kas hakkab parem või siis kukun kohe voodisse teki alla ning tunnen ennast veel rohkem haigena kuni järgmise enda terveks mõtlemiseni.

Seega siit siis tõde - jälgi ennast ja talita nii nagu tunned.

Vahel on õigus ka laisk olla!

Nohu ja palavikuga oleks võimalusel ikka tark kodus puhata!

Veel

Üks väike reklaamjutt ka. Kas teadsid, et on olemas taskurätt mille sisse nuusates nohupisikud surevad. Ja jah, just! Zewa Protect taskurätt on eelnevalt immutatud Bensalkooniumkloriidiga, mis on paljude naha desinfitseerimisvahendite ja nohuravimite koostisosa. Nohupisik ei ela selles taskurätis edasi ja seega saad julgelt oma nohubakterid usaldada selle taskuräti hoolde. Nii hoiad veidi ära ka teiste pereliikmete haigestumise nohusse. Kaval taskurätt eks? :) NB! silmi pühkida selle taskurätiga ei maksaks sest see võib tundlikematel tekitada ärritust.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now