TRENN JA PÄEVAD – Need veidi teistmoodi päevad naistel :)


Naised kindlasti mõistavad, mislaadi päevadest on jutt ja ei hakka ma siin väga pikalt ning mahlakalt kirjeldama millega tegu. Mul õnneks on selle teemaga suht vedanud ja ma ei vaevle eriti. Vahel on need küll kergemad ja vahel mitte nii väga meeldivad aga kuna olen naine siis olen sellega harjunud.

Üks tähelepanek aga on küll, mis kordub kuust kuusse.

Umbes nädal aega enne kui need järjekordselt saabuvad võtan alati juurde üks või kaks kilo. Keha hakkab pidama justkui vett endas, ning ka tunnen, et kaalu on rohkem ning hüpped pole seetõttu justkui need, mis tavaliselt. Trennis pean ka justkui pingutama rohkem ning jõudu oleks veidi vähem. Kõige raskem tunne ongi just üks või kaks päeva enne nn. “päevade” saabumist. Kõik see aga saab mööda kohe kui kaks päeva on “päevi” ära olnud. Seega umbes neli päeva on see periood kuus, kus keha tõrgub tugevat füüsilist trenni tegemast.

Ilmselt ka sinul on muutused sel nn päevadel ja tea, et mõistan sind täielikult. Zumbatrenn on selleks, et oleksid rõõmus ja teed kaasa nii nagu tunned. Samuti ei ole kunagi vaja mõelda mida trennikaaslased sinust mõtlevad. Kui täna tunned end nõrgemana, siis tee kaasa sellise tempoga, mis sulle tundub sobilik. Trenn spordiklubis ei ole kehalise kasvatuse tund, kus antakse hindeid.

Liigud ju ikka enda jaoks, mitte teiste!

Veel

Mida sa ehk ei teadnud?

Päevasel ajal töötan Jungentis ka sellise kaubamärgiga nagu Libresse ning seega ma ei häbene sinuga rääkida ühestki tampooni, pesukaitse või hügieenisideme teemast. Iga naine teab milline kaubamärk või toode on talle sobiv või vajalik. Kui aga tahad teada just Libresse toodetest, siis oled teretulnud mulle küsimusi esitama. Sa kindlasti ei usu kuipalju tootjad vaeva näevad, et need nähtamatud tooted millest väga rääkida ei taheta, sinu elu mugavamaks muudavad.

Kui küsida ei julge, siis oled oodatud lugema infot internetilehelt www.libresse.ee


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now