ITAALIAS – Kui ei söö pastat ja saia!


Enne reisi Itaaliasse olin veidi mures.

Mida ma söön riigis, mis on kuulus pasta, pizza, lasanje ja saia poolest ning kus pole au sees ka supid.

Mäletan, et Hispaanias ja Sardiinias olen ikka suht hädas olnud väljas söömisega, ning hädast välja on aidanud Supermarketid, kus kõik hea on tegelikult müügil olemas. Hotellis esimesel hommikul söön harjumuspärase koduse jogurti asemel muna, peekonit ja veidi puuvilja. Peale sellist toekat hommikusööki lõuna ajal nagu ei tahagi midagi. Näksin veidi vinnutatud kohalikku Angus lihaveise taist sinki. Õhtul aga restoranis on silme eest kirju. Loen menüüd ja leian valge kala Carpaccio. Ohoo. Kala carpacciot polegi varem söönud. Ilmselt leidsin lahenduse sest carpacco mis saabus oli igati hea. Maitsestatud toores kala korraliku värske salatiga. Järgnevatel õhtutel katsetasin igal õhtul erinevat capracciot ja tegin ilmselt oma toore liha söömise rekordi. Lemmikuks sai Angus lihaveise carpaccio, mis oli lihtsalt super.

NB! Ma ei ole taimetoitlane! Veendunult ei ole! Las mul olla oma arvamus, sul oma. Mul on null positiivne veregupp, mille kohta olen lugenud et see on KÜTTIJA veregrupp, ehk siis kõik mis üks jahti pidav ürgaja inimene kätte saab sobib mulle söögiks. KÜTTIJA veregrupi inimesel on kõrge maohappe tase, mis suisa nõuab söögiks liha. NB! Ei mingeid suuri portse! KÜTTIJA veregupiga inimesele sobib väga aktiivne liikumine koos väikeste toiduportsudega, kuid talle ei ole hea toit mida inimene on ise valmistanud/kasvatanud, nagu näiteks (teravili) sai, pasta, juust. Juustu vastu ma alati ei saa aga pastat ja saia eriti ei söö :)

Väikse ülevaate veregruppide toitumise kohta leiad siit:

http://www.kaalustalla.ee/blogi/veregrupi-dieet/


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now