ZUMBA MAAILMAS – Trenni teises riigis - India


India, Goa

Treener Joseph Dias – Hotelli Charlston resort sisehoovis, Põhja Goa

Joseph on Põhja Goas kohalik aga kuna see ala Indias on olnud Portugali asumaa, siis tundus temas on ka paras ports Portugali verd. Panin riided oma hotellis selga ja marssisin Goas tänaval hotelli poole kus teadsin olevat Zumba. Rahvast oli murdu, kuumast ilmast hoolimata. Trenn toimus lihtsalt ühe hotelli hoovis varikatuse all. Päike küttis kõvasti ja usun väljas oli oma 40 kraadi kuuma. Ma pole elus sedasi higistanud kuigi päike mulle lagipähe ei paistnud. Vett juua oleks tahtnud rohkem kui kõhtu mahub. Joseph on tegija! Tema trenn oli täielik tase! Lahe oli ka see, et sain ka ise 3 tantsu tema trennis ise anda treenerina. Kuna hotell asus rannale lähedal, siis läksin sealt otse merre ujuma. Rannariided olin etteteadlikult endaga kaasa võtnud. Arvan, et see on üks mu lahedamaid Zumbatamisi mujal maailmas. Megalahe päev!

Zumba Super Hyper Joseph! Pole kiitusega kitsi.

Joseph, sa ei peaks Zumbatama suvaliste turistidega hotelli tagahoovis, vaid olema koos Zumba-Superstaaridega suurel laval koos Zumba looja Beto Pereziga!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now