ZUMBA MAAILMAS – Trenn teises riigis - Hispaania


Hispaania, Barcelona

Treener Juliya Harchakova/Facebookis nimega Julia Richie – Spordiklubi Fisic

Julia on Valgevenest pärit treener, kes koos abikaasaga elab Barcelonas ja annab seal Zumbatrenne. Väga lõbus ja lahe trenn. Nahk sai märjaks ja tuju heaks, nagu see peabki. Super! Naersin kõhulihased haigeks J Fisic spordiklubi aga mis internetist vaadates tundus ilus, oli tegelikult meie Eesti klubidega võrreldes küll tagasihoidlik. Web: https://www.fisicbarcelona.com/ Riiete vahetamise ruum oli olemas aga kahuks ei taibanud ma küll kapi jaoks tabalukku kaasa võtta :)

Lukud olid kõigil isiklikud :) Isegi raha eest ei pakutud lukke J Tavaline oli, et vahetusriided võeti trennisaali kotiga kaasa. Need siis vedelesid saali tagaotsas üksteise peal hunnikus nagu üks suur kotiladu. Kui trenn tehtud sai, siis a la 25 naise jaoks oli pesuruumis vaid 3 dushi :) No hakkama sai ikka. Läbi suurlinna ju pesemata hotelli tagasi ei marsi :)

Lahe kogemus oli! Igal juhul läheks kohe uuesti!

#wwwzumbacom

Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now