LIPOLASER – Mis see on ja kui tunned, et ainult trennist ei piisa!


LIPO LASER on Eestis üsna uus asi. Proovinud olen ma seda 2 korda. Esimest korda 2016 kevadel ja nüüd 2017 sügisel. Tunnen, et see võimendab LPG mõju märgatavalt.

Sisuliselt on tegemist mitte invasiivse rasvaimuga, mille abil stimuleeritakse keha loomulikku rasvarakkude sisu vabastamise protsessi ja selleks, et rakud vabastaksid oma sisu ka ilma trennita. Lipolaserit tehakse tavaliselt koos LPG massaažiga. Protseduur on täiesti valutu, ilma kõrvalmõjudeta ja enesetunne pärast protseduuri hea. Laman, loen mobiilist e-maile ja ega muud tunnegi kui, et jalale paigutatud seadmed annavad meeldivat soojust.

LIPOLASER ja LPG protseduurid kokku kestavad umbes 2 tundi, seega varu aega. Mina ise üritan sättida sellised pikemad 2 tunnised protseduurid alati reedeks, et õhtul ei oleks trenni, et saan hilisõhtul rahulikult vannis lõõgastuda. Tegelikult aga kui võtad ainult LIPOLASER protseduuri, siis pidi mõju olema suurem kui teed ka samal päeval trenni. Kuidas kellelegi meeldib :)

Kui soovid täpsemalt LPG ja LIPOLASERI protseduuridest lugeda, siis info leiad Kehastuudio web lehelt. Minu käest võid samuti julgelt küsida. Kindlasti on ka teisi kohti , kus neid teenuseid pakutakse aga kuna teenindus Kehastuudios on alati olnud hea, siis olen jäänud sinna käima.

Täpsema info leidad siit:

http://www.kehastuudio.ee/


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now