LPG –Mis see on ja kui tunned, et ainult trennist ei piisa!


Loodus on meile kaasa andnud kehakuju. Ühel on see saledam ja teisel vähem saledam aga üks mis on kindel, igal naisel on see oma koht, kuhu tal rasvad esimesena ladestuvad ja viimasena lahkuvad. Minul on selleks latiinopepu nagu ma seda ise hellitavalt kutsun. Võin trenni teha viimase piirini ja ka süüa vähe. Nägu on varsti nagu kitsejälg, pepu aga on endiselt alles. Peale teist last olid mul beebikilod, mis ei tahtnud ega tahtnud kaduda. Internetist leidsin lõpuks sellise vahva asja nagu LPG, mis andis lootust. Proovisin ja 10 korraga olin saanud lahti ligi 10-st kilost. Seda muidugi koos õige toitumise, ohtra veejoomise ja mõningase trenniga koos. Praegu aastaid hiljem mu kaal enam sedasi ei ole tõusnud, olen selle eest hoolt kandnud. Ühe korra aastas aga luban endale endiselt 3 kuni 5 LPG protseduuri.

LPG massaaž

LPG on ülitugev massaaž, mida tehakse spetsiaalse masinaga ning see aitab saada lahti rasvast just sealt, kus vaja. Masina otsikul on rullikud, mille vahele imetakse nahk. Kui imamistugevus on õige, siis on protseduur täiesti valutu. Mulle sobib tugevus 3,5. Mis iganes mõõdupuu järgi siis see ka poleks. NB! Sobib see protseduur aga ainult täiesti tervetele inimestele. Neerud peavad korras olema, ei tohi olla kasvajaid ja kõrgenenud sünnimärke jne, jne. Kuna ma viimastel aastatel kordan seda protseduuri iga kord 1 kord aastas, siis tavaliselt kolmest kuni viiest korrast juba on rohkem kui küll. Peale protseduuri peab jooma palju vett, mis aitab rasvaosakestel kehast väljuda. Nahk on siledam ja ümbermõõt väheneb. Sel aastal tegin LPG-d sügisel ja peale esimest korda olin ona latiinopepust kaotanud vähemalt 1 sentimeetri. Ühe LPG protseduuri hind on 25 kuni 35 eur, seega pole see ka nii üli-hirmkallis.

Veel

Kas teadsid et LPG massaaž leiutati tegelikult aastaid tagasi voodihaigete lamatiste raviks? Kuna tulemused patsientide ravis olid aga ülihead, siis jõudis see protseuur kiiresti ka ilukliinikutesse.

http://www.kehastuudio.ee/


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now