SUVEL KÕIK ÕUE! Zumbapidu Pärnu rannas


Paar nädalat enne üritust ei ole veel üleüldse kindel, et Pärnu Zumbapidu tuleb 100%. Küll aga selgub, et soovijaid on nii palju et ka seekord lihtsalt on väga vaja sellist üritust. Mõeldud tehtud. Mariann alustab läbirääkimisi Sunsetiga ja mina hakkan sponsoritega tegelema. Tekib Facebook event ja treenerite list ja jagame ürituse infot Facebookis ja muudkui helistame, messime, sheerime :) head asjad saavadki alati alguse justkui iseenesest.

Laupäev 22. Juuli 2017

Plaanin ärgata kell 8 aga magan sisse J Juhtub seda üliharva aga seekord näed juhtus J Õnneks pole hullu kui alustan sõitu Pärnusse kell 10 sest pidu algab alles kell 13.00. Viskan treenerite kinkekotid ja bännerid autosse ja hakkan sõitma. Jõuangi kenasti kohale. Mariannil juba lava ja muusikaasjad paigas. Hakkame bännereid veel üles panema ja treenerite Aitäh kottidesse viimaseid kinke lisama.

Kell on 12.30 ja kedagi pole peale meie kohale tulnud veel. Hetkeks tekib kõhe tunne aga peatselt selgub see on asjata. Kõik on kohal õigel ajal ja pidu võib alata. Non Stop Zumba poolteist tundi jutti sooja päikselise ilmaga Pärnu rannas. Lahe kogemus osalejatele ja veel suurem rõõm treeneritele. Keegi ei väsi ja kõik tantsivad kaasa viimse hetkeni. Ja loomulikult pidin ka shoppama sest uue Zumba kollektsiooni kostüüm, kus püksid koos ülaosaga on lihtsalt nii lahe.

Aga iga hea asi saab kord otsa. Nii ka meie ülilahe Zumbapidu. Võtan bännerid jälle kaenlasse ja jalutan läbi pargi hotelli poole. Päev pole veel läbi J soodushinnaga Pärnu hotellis enam ei ööbi J Hotelli juures ootab mind autoklaasil parkimistrahv. Jooksmist üksjagu aga see loomulikult tühistati. Jõudes tuppa selgub, et uksekaart ei tööta. Jooksen koos kohvriga mööda pikka koridori tagasi vastuvõttu sest ühelegi mu mobiilikõnele ei vasta keegi. Usun mu toast vastuvõtuni on vähemalt kilomeeter J Hotell ise ka selline imelik, et tuleb meelde “Mehed ei nuta” film. Pikad umbsed koridorid, kus ei kohta ühtegi hinge. Alles hommikusöögil saan aru, et pole see hotell nii tühi midagi.

Pühapäeval sõidan koju ja mõtlen tühja sest hotellist sest olulisem osa oli ju lahe ning kõik sai korda. Zumba on alati lahe! Zumbarahvas on alati lahe! Päike paistis ja oli soe ning see on lahe!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now