KÕIK SUVEL ÕUE! Golf Jõelähtmel


Florida Scramble - mis see on? Golfivõistlus algajatele kolmeses tiimis on lihtne ja lõbus!

Tõusen ühel juunialguse kolmapäeva hommikul ja vaatan - superIlm! Päike paistab! Golfi puhul on eriti hea kui ilmaga veab. On ju palju mõnusam veeta päev õues kui päike paitab põski. Otsin kapist välja talvel ära pakitud golfiriided ning pakin autosse golfiseti koos käruga. Joon veel viimase kohvi ja hakkan sõitma. Täna on TV3 korraldatud golfivõistlus Jõelähtme. kus osalen algajate tiimis ning sõit sinna kestab umbes 30 minutit. Kõik läheb nagu plaanitud. Jõuan kohale umbes tund aega enne võistlus, et veidi harjutada. Golfikeskuses on ilus. Muru on roheline, lilled õitsevad, päike paistab. Mis paremat veel saab tahta. Saan oma harjutuspallid kätte ja teen ennast korvitäie pallidega Swingi harjutades soojaks.

Kell on 12 ja algab võistlus. Tänane algajate võistlus on Stone Coursel Florida Scramble stiilis ning tähendab see, et oleme kolmekesi tiimis. Iga tiimi liige teeb avalöögi, millest valime välja parima positsiooniga palli ning siis teised kaks, kelle pallide asukoht polnud parim, teevad uue löögi sealt kuskohast parim pall maandus. Sellises stiilis mäng on algajatele jõukohane sest kolmest tiimiliikmest kellegi pall ju ikka maandub normaalses kohas. Ei lähegi väga halvasti. Kolmel esimesel rajal õnnestub mul lüüa oma tiimist pikim avalöök. Esimestel radadel jäävad õnneks ka kõik pallid fairwayle, kus on madalam muru ning pallid kergesti leitavad. Mängime edasi ja muutun vist hooletumaks. Kaotan ühe palli pika rohu sisse, teine läheb kuhugi võssa puude vahele ning kolmanda asukoht jääb ka suht selgusetuks. Õnneks oskan tiimikaaslasi paaril korral välja aidata liivast välja löömisel. No ja puttamine greenil läheb meil kõigil nii nagu juhus juhatab. Kord paremini ja kord ikka veab metsa. Lohutame siis end, et liiga hästi mängimine ongi igavatele inimestele ja mängime rõõmsalt lõpuni. Õpime oma vigadest ja ei lase end heidutada ka tuulel, mis palle viib täpselt sinna kuhu ise tahab. Kokku mängime üheksa rada. Värskes õhus kaks tundi golfimängu koos toredate kaaslasega möödub kiiresti. Parimat punktisummat ei saavutanud aga tuju on super ning suundume Jõelähtme golfikeskuse kenasse majja veidi keha kinnitama ja võitjaid õnnitlema. Oskajamad mängisid täna 18 rada Sea Coursel ja no nende tulemused on ikka super. Heas mõttes olen ikka veidi kade ka. Parimate HCP on vahemikus 0-11,4 ning tänane võitja sai 18 rajal 70 punkti (Par`ini -2). Minu kui algaja HCP on 54 ja 70nest punktist võin vaid unistada. Harjutada, rohkem hajutada ja veel rohkem harjutada, mis ma muud ikka oskan öelda.

Golf on tore ajaveetmise viis koos toredate inimestega. Kui mängida veel nii väga hästi ei oska, siis on tore ka niisama värskes õhus kenal väljakul golfi mängida. Punktide lugemise asemel võib ka sõbrannaga lihtsalt lobiseda, kuid teistele päris jalgu jääda ka ehk ei tasuks.Kaotada pole midagi! Proovige ise järele!


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now