SUVEL KÕIK ÕUE! Tõukerattaga Valgehobusemäel


Elus peab erinevaid asju proovima!

Kuna mul suvel Zumbatrenne pole, siis üritan kirja panna kõik vahva, millega oma vaba aja suudan sisustada.

Koguneme grupiga Valgehobusemäel ja Matkajuht OÜ grupijuht Keidi ootab meid juba koos tõukeratastega kohapeal. Ilm on Eestile omaselt jube. Vaheldub 15 minutit külma vihma ja tuult ning 15 min päikest. Vihmakeep selga ja vihmakeep seljast ära. Plaanitud matka pikkus on 8 km läbi metsa. Tõukeratas on ka selline huvitav suurte ratastega. Sõitsin viimati tõukerattaga vist lasteaias ja minu mäletamist mööda see oli lihtsalt üks tore rallimine lasteaia hoovil. Võtame grupiga tõukerattad ja alustame sõitu. Üllatus! See jalg millega toetun tõukerattale, väsib üles alla vetrumisest päris kiiresti, tõukejalg aga mitte. Peab vist kükke rohkem treenima J Vasaku jalaga aga tõukamine ei taha alguses väga hästi välja tulla ja üritan siis paremaga pikemalt tublit tööd teha. Paar kilomeetrit saab sõidetud. Osa grupist hakkab juba väsima. Ei olegi see tempoga sõit nii väga lihtne midagi. Umbes kolmandal kilomeetril avastan, et ikka saan küll ka vasakuga tõukamisega hakkama. Hakkab tekkima kindel rütm. 10 tõuget vasakuga, siis kiire hoopealt jala vahetus ja 10 tõuget paremaga. Nahk on seljas juba üsna soojaks läinud aga vaja teha väike peatus, et teisi järele oodata. Grupp on 12 inimest ja kõikidel omad võimed. Hoian tõukeratast enda kõrval ja seistes hakkab käsi automaatselt otsima rattasadulat, millest kinni võtta aga mida pole seda pole J Liigume edasi. Ohoo -- mägi! Mõned suuremat kiirust armastavad meesterahvad tõttavad hooga mäkke, et sealt suure kiirusega alla kimatada. Vaatepilt on päris lahe. Nõrgemad jõudsid ka järele. Grupp jälle koos ja muudkui edasi. Tõukerattaga 8 km värskes metsaõhus liikumine teeb enesetunde superheaks. Soovitan kõigile proovida! Jõuame finishisse, kus ootab meid lõkkel valmistatud toit. Mmmm mis saab veel parem olla. Elamustoitlustus on teinud supertööd ja no see lõkkel valmistatud liha on küll täielik gurmaanitoit. Ei puudu ka kuum sokolaadikook ja kohv. Õhtul koju jõudes olen rõõmus ja väsinud, kuigi riided on nagu sopapõrsal! :D


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now