SUVEL KÕIK ÕUE! Mölkky


Uut mängu proovimas.

Saan ühel tavalisel tööpäeval töökaaslaselt e-maili, et laupäevaks on tal vaja kokku panna 2 tiimi Kadriorus toimuvale Mölkky European Championship 2017-le. Mölkky - mis see veel on? Vaatan web lehte ja saan aru, et midagi on kusagil 3 meetri kaugusel. Midagi peaks viskama aga mis on visete eesmärk, kas täpsus või palju asju maha viskad, süüvima ei hakka. Töö vajab tegemist. Kuna mul aga midagi erilist laupäeval ees ei ole siis panen end kirja. Sõpru peab aitama.

Jõuab kätte laupäev. Lähen Kadrorgu 2 tundi enne võistlust nagu kokku lepitud ja vaatan rajad maas ning kõik loobivad ülipüüdlikult puust pulkasid. Rahvast on päris palju.

Tuleb võistluse korraldaja ja hakkab meile mängu selgitama. Numbritega pulgad pannakse üksteise lähedale mängu alguses, viskekohast 3 meetri kaugusele. Mängija läheb joone taha ja üritab esmalt kõik numbritega pulgad maha visata, nii et need lendaks üksteisest võimalikult kaugele. Hiljem sihitakse pigem üksikut pulka, millel on sobiv number peal. Kui kukub maha mitu pulka, siis saab kirja niipalju punkte kui pulki maha kukkus. Kui saad pihta ühele pulgale, siis läheb arvesse number mis pulga peal. Kokku peab saama ei rohkem ega vähem kui 50 punkti. Kui üle läheb lähed lõhki ja arvestus hakkab 25-st peale uuesti.


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now