Hakkasin kreeme kasutama


Kui aus olla, siis loodus on minuga vist helde olnud ja kuni senise vanuseni pole pidanud vajalikuks kasutada eriti ühtegi kreemi. Loomulikult olen mõnd kreemi endale elu jooksul peale määrinud, aga pole siiani märganud, et neist mingit suuremat abi oleks olnud. Siis aga juhtus ime. Ei, ma ei hakka teile müüma seda kreemi. Las kreemimüük jääda spetsialistidele. Lihtsalt jagan teiega oma väikest avastust.

Mul on aastaid olnud tundlik nina, mis nohutab tihti. Lapsena jooksin tantsurenni üle staadioni, hõlmad eest lahti ja sealt see tuli. Igal talvel nohu või hullemal juhul põskkoopa põletik. Nii nüüd ka suurena, ikka jooksen autost trennisaali, kas mütsita või lukk eest lahti ja seda ka vahel higise nahaga. Kui ilmad on õues jahedad ja niisked, siis punane kare ninaalune on kiire tulema. Nahk püsib kaua narmendav ja ei aita selle vastu tavaliselt ka apteegikosmeetika. Et nahk korda saada, selleks pean ootama tavaliselt kevadet või suve, kus nahk saab päikest.

Nüüd aga see kreem sai hakkama sellega et ka tavalise keskmise nohu korral ei tekigi mul punetavat ninaaalust. :) Oh ime :) Kreem on pehme, kerge, ei ole liialt rasvane. Nahapoorid oleks just nagu väiksemad, nahk klaarim, tervem ja tugevam.

Mis on hüaluroonhape ja miks C vitamiin?

Olen täielik võhik olnud :) Oleks ma vaid teadnud :) Õnneks internet aitab alati :)

*Hüaluroonhape suudab nahas niiskust hoida, tugevdada naha kaitsebarjääri, tõhustada antioksüdantide mõju ning vähendada põletikku, siis on tegemist ühe olulisema ja populaarsema toimeainega ilutööstuses. Sobib igale vanusele ja igale nahatüübile, eriti tõhus on vananemisvastase toimeainena.

*C-vitamiinil on oluline roll kollageeni ja elastiini tootmisel nahas, tänu millele on nahk elastsem ning toonuses. C-vitamiini nimetatakse ka tugevaks antioksüdandiks. See tähendab, et organismis toimub pidev keemiliste reaktsioonide kulg, kus muu hulgas tekivad nn vabad radikaalid väliste keskkonnategurite (UV-kiirgus, õhusaaste) mõjul või organismi ainevahetuse tagajärjel.

Nendes kahes toimeaines ja võibolla mõnes salajases lisandis siis peituski kreemi saladus.

Jälle targem :)

Edaspidi katsun internetist rohkem lugeda toimeainete kohta. Kreemide puhul on ilmselt ülioluline, et saad neid enne testida enda peal, sest igaühe nahk on erinev.

Image sarja julgen soovitada. Samas kindlasti on tõhusad üsna mitmed sama sisaldusega kreemid.

Ilu ja tervis tuleb ka seestpoolt.

Usun, et kindlasti peaks praegusel külmal ja pimedal ajal sööma mingeid vitamiine ja jooma head teed. Wellwoman Sport vitamiinide asemel kasutan hetkel Vitironi. Enne trenni joon vahel ka veidi Magneesiumi. Magneesium hoiab tuju hea jai aitab lihastel kiiremini taasutuda.

Peale viirust olen hakanud trenni kaasa tegema jooki, mis on jahutatud aedliivatee ingveriga, vahel lisan ka sidrunit.

Hommikulemmikuks on kujunenud viimasel ajal Valio Pro jogurt milles rohkelt valku.

Kõik hea millesse usud, aitab hoida sära silmades!

Leidke endale samuti need väiksed asjad, mis aitavad igapäevaelu teha paremaks!

Zumba muidugi on see number 1 asi mis teeb tuju heaks.

Mõned väiksed asjad lihtsalt aitavad kaasa :)


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now