MAITSESTAMATA JOGURT – minu lemmik !


Söön hommikuti juba aastaid jogurtit aga viimasel ajal tundub et maitsestatud jogurtitesse on hakatud lisama järjest enam magusaineid ja need mulle enam lihtsalt ei maitse. Kevadel avastasin poest uued maitsestamata jogurtid ja armusin neisse täiega. Neile saab ise maitseid lisada ja lisada just niipalju kui vajan. Kui mõni asi aga saab lemmikuks, siis hakkan õige pea uurima mis on toote koostis ja kalorsus. Siin siis väike võrdlus, mille tulemusena arvan et edaspidi ostan Farmi Skyr-I ja Euroser-I Grikikos jogurteid, milles on palju valku kuid vähe rasva. Jogurt koos vähese koduse moosi või värskete marjadega on hommikul imehea!

Eesti Skyr on eriti hea!

Maitsvaid hommikuid!

Maiu


Veel lugemist
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now